Upload Cinema – een leuke avond
64
post-template-default,single,single-post,postid-64,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-527

Upload Cinema – een leuke avond

Upload Cinema – een leuke avond

Gisteravond naar Upload Cinema geweest in de knusse uitkijk. Leuk concept. De “film” bestond uit 20 verschillende YouTube filmpjes met als thema  “ homemade remakes”.  De filmpjes kenmerken zich door grote diverseit en orginaliteit. De leukste film van de avond vond ik  de lego animatie van Star Wars “Star wars – Eddie Izzard – Death Star Canteen”

De realistischere film van “Saving Private Ryan in 4 days” geupload door Captain Fung is zeker niet in 4 dagen gemaakt en bijzonder om te zien

Een andere topper vindt ik het fontart filmpje op basis van de tekst uit de film Pulp Fiction (Marcellus Wallace -  Pulp Ficition -900rek)

Volgende maand is er weer een avond vol film. Als je de kans hebt zeker naar toe gaan. Kijk voor meer informatie op de site van Upload Cinema.