Unique hideaways via i-escape
256
post-template-default,single,single-post,postid-256,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-527

Unique hideaways via i-escape

Unique hideaways via i-escape

Ben al 5 jaar fan van i-escape. I-escape is een originele site die je helpt bij het vinden (en boeken) van fantastische, mooie & hippe accommodaties op verschillende locaties in de wereld.

We hebben de afgelopen jaar een paar keer een accommodatie bij i-escape geboekt.  In oktober 2011 had i-escape een leuke actie  in het kader van hun 10 jarig bestaan. Je maakte 10 weken lang kans op overnachtingen in een 10 tal plaatsen door de actie te liken of twitteren.

We hebben 5 nachten gewonnen in Hotel La Fuenta de la Higuera een hippe en relaxete hideaway in de buurt van Ronda, Spanje.

We zijn er geweest en we kunnen niet anders zeggen dat het super speciaal was. Dank je wel i-escape, we blijven een trouwe klant.

Enne Hotel La Fuenta de la Higuera is echt aan te raden.