Hermès
70
post-template-default,single,single-post,postid-70,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-527

Hermès

Hermès

Hermes,  zoon van de oppergod Zeus en bergnimf Maia, is een figuur uit de Griekse mythologie. Hij is bekend als god van de handel.

En handel dat drijven ze zeker bij Hermès. Hij onderscheidt zich door luxe goederen pur sang te maken. De tassen van Hermès zoals de beroemde Kelly Bag of Birkin Bag behoren tot de meest exclusieve ter wereld. Omdat ze met de hand gemaakt worden duurt het even voordat je een tas hebt. Een Kelly Bag heb je na ongeveer een half jaar.

Hermes werd ook beschouwd als god van de slaap en de dromen. Gelukkig zorgt Hermès ervoor dat we dit ook kunnen doen.

hermes mythologie kelly bag

Op hun site kunnen we een pdf downloaden. Met wat knip, plak en vouwwerk heb je dan ook je eigen Kelly bag. Je hoeft er ook niet een half jaar op te wachten.