Flavorites beurs
108
post-template-default,single,single-post,postid-108,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-527

Flavorites beurs

Flavorites beurs

Afbeelding 9

Wie kent Flavorites niet? Ik ben al vanaf het begin fan van deze site. Het is een platform voor leuke trendy web adresjes op het gebied van fashion, interieur, cadeautjes en kidsspullen.

Afgelopen weekend zijn we naar de beurs geweest van Flavorites in het World Fashion Center in Amsterdam waarbij meer dan 140 echt leuke webshops stonden. Dit keer IRL in plaats van virtueel. Super leuk om naar toe te gaan.

Als ik aan een van de dames die bij een leuke stand staan vraag waarom ze participeren is het antwoord dat ze ook graag eens de mensen willen ontmoeten die hun producten kopen. Toch grappig het blijft toch mensenwerk.