BLØF oktober
63
post-template-default,single,single-post,postid-63,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-527

BLØF oktober

BLØF oktober

BLØF heeft de nieuwe single “Oktober” gelanceerd. De plaat ligt pas vandaag in de winkel, maar liefhebbers konden het al eerder bestellen via ITunes. Daarnaast heeft BLØF  op Opendisc  de eerste Podcast van het album geplaatst.

Het meest bijzondere is dat de videoclip gemaakt is door een fan van BLØF.  Bezoekers van 3FM.nl en TMF.nl konden de afgelopen weken losgaan met zes verschillende camerastandpunten en zo zelf de clip regisseren via een actiesite.  Uit deze registraties is uiteindelijk de selectie gemaakt voor de echte clip. Deze is natuurlijk ook te zien op het officiële YouTube-kanaal van BLØF.

Kortom: super slim & origineel gebruik gemaakt van internet  bij het in de markt zetten van de nieuwe plaat.